Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdal Torunoğulları, görevinden istifa etti

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, görevinden istifa etti.Başkan Fikret Orman’ın son yaptığı açıklamaların ardından yönetimde kalmanın bir anlamı olmadığını ifade eden Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları,...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, görevinden istifa etti.
Başkan Fikret Orman’ın son yaptığı açıklamaların ardından yönetimde kalmanın bir anlamı olmadığını ifade eden Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, yazılı bir açıklamayla görevinden ayrıldığını açıkladı. Torunoğuları, açıklamasında şunları söyledi:
"Değerli Beşiktaş Camiası,
Bir süre önce medya aracılığı ile yaptığım açıklamada, Beşiktaş yönetimi içerisindeki durumumu bildirmiştim.
Bugüne kadar daima Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri için çalıştım. Bu açıklamayı yapmadan önce isteğim, yönetimde olan biteni kulüp içinde tartışıp bir karara bağlamaktı. Fakat, Sayın Başkan’ın yaptığı son açıklama, beni derinden üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır. Tekrar söylemeliyim ki, bugüne kadar Beşiktaş menfaatleri ne emrediyorsa onları yaptım. Ve bunları yaparken de, hiçbir zaman kendimi ön planda tutmadım. Zaten sahip olduğum terbiye de buna müsaade etmezdi.
Sayın Başkan tarafından yapılan son açıklamanın ardından, yönetimde kalmamın bir anlamının olduğunu düşünmüyorum. Bugün itibari ile yönetimdeki görevim son buluyor.
Artık sadece Büyük Beşiktaş taraftarıyım.
Beşiktaş için çalıştığım her gün benim için onur ve şerefti."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.