Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erciyesspor Son Transferlerden Umutlu

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, "Son gün yapılan transferler ile takımımıza güç kattık" dedi.Kulüp tesislerinde teknik direktör...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, "Son gün yapılan transferler ile takımımıza güç kattık" dedi.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Alaaddin Demirözü yönetimindeki antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Koordinasyon çalışmaları ile devam eden antrenmanda, futbolcuların hırslı olduğu gözlendi.
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, transfer dönemini değerlendirdi. Demirözü, "Bizim için ilk geldiğimizden 1 Eylül’e kadar olan önemli bir süreç vardı ama içerisinde çok soru işareti olan bir süreçti. Gelen oyuncular oldu. Giden oyuncular oldu. Belirsiz durumlar vardı. Bundan dolayı oynadığımız 3 maça o şekilde baktık. 3 maçın içerisinden ne kadar çok puan alırsak bizim için o kadar iyidir diye düşündük. 3 maçtan 2 puan çıkarabildik. 1 Eylül itibariyle transfer bitti. Takımların durumları netleşti ve bizim takımımızın durumu da netleşti. Şu anda baya kalabalık bir kadroya sahibiz. Kadromuzun kalabalık olmasından dolayı bir sorun olabilir ama biz bundan güç alacağımızı düşünüyoruz" dedi.
"SON TRANSFERLER İLE TAKIMIMIZA GÜÇ KATTIK"
Demirözü, milli takım arasının kendilerine faydalı olacağını söyleyerek, "Önümüzdeki milli takım arasının bize çok faydası oldu. Bu arayı çok iyi değerlendirip Alanyaspor maçına ve sonraki maçlara çok iyi hazırlanmak istiyoruz. Her takım için lig yeniden başladı. Her takım 3 maçta kendini gördü ve rakibini tanıdı. 3 maçtan sonra işin ciddiyeti daha çok ortaya çıktı. Biz de bu ciddiyetin farkındayız. Son gün yapılan transferler ile takımımıza güç kattık diye düşünüyorum. Sezon bizim için yeni başladı" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.