Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erbaasporlu Futbolcular Suç Duyurusunda Bulundu

Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda Pazar günü Yeni Amasyaspor ile Erbaaspor arasında oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sona eren karşılaşmanın sonunda çıkan olaylarda yaralanan Erbaasporlu iki futbolcu darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu.Maçın...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda Pazar günü Yeni Amasyaspor ile Erbaaspor arasında oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sona eren karşılaşmanın sonunda çıkan olaylarda yaralanan Erbaasporlu iki futbolcu darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu.
Maçın sonunda Erbaasporlu Futbolcu Murat Saykal ve Erbaaspor’un Nijerya asıllı futbolcusu Smart Ajiduah sahaya giren taraftarlar, takımın malzemecisi ve futbolcuları tarafından darp edildi. Darp edilen futbolcular Erbaa Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı. Darp edilen futbolcular daha sonra polise giderek saldırıyı gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulundu.
Kendisine saldıranlardan birinin Yeni Amasyaspor’un 90 numaralı futbolcusu Şakir Bozlar olduğunu ifade eden Smart Ajiduah şöyle konuştu:
"90 dakika tamamlandıktan sonra olay başladı. Bizim futbolculara saldırdılar. Bende soyunma odasına koşarak gidiyordum. Arkamdan uçarak tekme vurdular bana. Düştüm. Tanıdığım bir futbolcu 90 numaralı Şakir’i gördüm, o vurdu bana. Bende kalktım bir şey demedim. Direkt soyunma odasına koştum. Sonra Erbaa’ya geldik hastaneye... Çünkü çok kötü vurdu belim ağrıyor halen. Polise de şikayet ettik."
Geçen sezonun ilk yarısında Yeni Amasyaspor’da mücadele ettiğini ifade eden Murat Saykal, "Takım sahaya ısınmaya çıktığında küfürler ettiler ve çakmaklar attılar. Ben oyuna girdiğimde daha 4. hakemin yanındayken küfürler başladı. Ben orada sakin kaldım. Sakin kalmam da gerekiyordu. Bizim maçlarımız var, bizim bir hedefimiz var. Onların kaybedecek bir şeyi olmayabilir ama bizim kaybedeceğimiz çok şey olurdu. Bizim sorumluluklarımız var. Biz oraya zaten dayak yemeyi göze alarak gitmiştik. Hepimiz biliyorduk böyle şeyler yaşayacağımızı. Dün akşam geldik. Sakinleştikten sonra böyle bir karar verdik. Suç duyurusunda bulunduk. Görüntülerin izlenip gereken cezanın verilmesini istediler" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.