Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erbaaspor ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladı

Erzurum Palandöken’de ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Erbaaspor, ligin başlamasına az bir süre kala çalışmalarına Erbaa’da devam ediyor.Spor Toto 3. Lig 2. Grup’un yeni ekiplerinden Erbaaspor’da Teknik Direktör Sebahttin Tekin,...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erbaaspor ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladı
Erzurum Palandöken’de ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Erbaaspor, ligin başlamasına az bir süre kala çalışmalarına Erbaa’da devam ediyor.
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’un yeni ekiplerinden Erbaaspor’da Teknik Direktör Sebahttin Tekin, kamp süresini değerlendirdi. Yaptığı açıklamada takım içerisindeki arkadaşlıktan bahseden Tekin, “Gayet güzel bir ortam oluştu. Oyuncularım gerek sahada gerekse saha dışında ikili ilişkilileri güzel sıcak bir ortam yakaladılar bu konuda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Dayanıklılık ve kuvvete dayalı antrenmanlar yaptık. Oyuncularımın fiziksel açıdan kuvvetlenmesiyle birlikte taktik antrenmanlarına ağırlık verdik. Üst lig takımlarıyla hazırlık maçları yaparak oyuncuların performanslarını daha iyi değerlendirme fırsatım oldu ve kamp performanslarından gayet memnunum. Çalışmalarımız devam ederek sezona hazır bir şekilde başlayacağız. Bütün oyuncuların performansı gayet iyi. Forma savaşında hepsi birbirleriyle yarışacak kapasitede. Bu durumda en fazla zorluk çekecek kişi benim. Hedefleri olan, futbol kültürü oluşmuş bir kulüpte çalışmış olmanın bilincindeyiz. Tek kelime ile profesyonel bir düşünceyle hareket etmiş hedeflerine bir bir ulaşmış başarılı bir camianın içerisinde olmaktan gayet memnunum. Başta kulüp başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuza bizlere böyle bir kulüpte çalışma imkanı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Erbaaspor olarak tek düşüncemiz Türk futboluna katkıda bulunmak, oyuncu yetiştirmek seyir zevki veren bir takım oluşturmak yönetimimiz ve teknik heyetimizin ortak düşüncesidir. Bu düşüncelerimizi gerçekleştirmemiz için taraftarımızın da desteğine ihtiyacımızın olduğunu belirtmek isterim. Erbaaspor’un hedeflerine emin adımlarla ilerlemesinde çalışmalarından dolayı teknik ekibime, özverilerinden dolayı futbolcularıma ve her türlü desteklerinden dolayı kulüp başkanıma ve yönetim kuruluma sonsuz teşekkür ediyorum. Takım olarak taraftarımızın karşına çıkacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
Erbaaspor-Dardanelspor A.Ş. maçı 3 Eylül saat 16.00 yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.