Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Er Meydanı’nda Başpehlivanlık ikinci tur güreşleri sona erdi

655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık ikinci tur güreşleri tamamlandı.Geçen yılın şampiyonu Başpehlivan Orhan Okulu, ikinci turdaki rakibi Süleyman Aykırı’ya karşı galip gelerek iddiasını sürdürdü. Başpehlivanlardan...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık ikinci tur güreşleri tamamlandı.
Geçen yılın şampiyonu Başpehlivan Orhan Okulu, ikinci turdaki rakibi Süleyman Aykırı’ya karşı galip gelerek iddiasını sürdürdü. Başpehlivanlardan Ali Gürbüz ise Sermest Bulut’u ikinci turda geçerek bir üst tura adını yazdırdı. Kırkpınar’ın favori isimlerinden Mehmet Yeşil Yeşil de Ünal karaman’ı puanlamada geçerek 3’üncü tura yükseldi. Uzun yıllar final güreşleri yaparak adını Kırkpınar’ın favorileri arasına yazdıran Recep Kara rakibi Hasan Zeybek’e karşı üstünlük sağlayarak bir üst tura yükseldi.
Başpehlivanlardan, Şahali Kurt, Hasan Tuna, Salih Erinç, Ekrem Yavuz, Serhat Balcı, İsmail Koç, Şaban Yılmaz, Ali Gökçen, Hamza Köseoğlu, Nedim Gürel, Abdullah Güngör rakiplerini geçerek adlarını bir üst tura yazdırırken, İsmail Balaban ise güreş yapmadan üst tura yükseldi.
Başpehlivanlık güreşlerinde ilk turda genel olarak kürsüye çıkmış olan pehlivanlar rakiplerine karşı galip gelerek, altın kemer yolunda iddialarını devam ettirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.