Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Er Meydanı’nda başpehlivanlar, ikinci tur kura çekimini yaptı

655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık ikinci tur kura çekimleri yapıldı. 61 başpehlivanın katıldığı ilk tur kura çekimi sonrası, müsabakaların tamamlanmasının ardından 31 başpehlivan ikinci tur kuralarını çekti....

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık ikinci tur kura çekimleri yapıldı. 61 başpehlivanın katıldığı ilk tur kura çekimi sonrası, müsabakaların tamamlanmasının ardından 31 başpehlivan ikinci tur kuralarını çekti. İlk turda rakibini yenerek bir üst tura çıkan İsmail Balaban, ikinci tur kuralarında güreş yapmadan kurallar gereği üçüncü tura yükseldi.
655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin ikinci gününde başpehlivanlık ikinci tur kura çekimleri yapıldı. 31 başpehlivanın katıldığı kura çekiminde, 30 başpehlivan birbiri ile eşleşirken İsmail Balaban kura gereği güreşmeden üçüncü tura yükselmiş oldu.
Güreş severlerin altın kemer yolunda iddialı gördükleri başpehlivanlar arasında Recep Kara, Hasan Zeybek ile Orhan Okulu, Süleyman Aykırı ile Mehmet Yeşil Yeşil, Ünal Karaman ile Ali Gürbüz, Sermest Bulut ile eşleşirken bir diğer iddialı isim İsmail Balaban ise kura gereği güreş yapmadan üçüncü tura yükselmiş oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.