Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin İpekoğlu: "Her Zaman Kazanmasını Biliyoruz"

Adanaspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu, "Adanaspor olarak her zaman kazanmasını biliyoruz" dedi.PTT 1. Lig’in 26. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Adanaspor, sahasında Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu, "Adanaspor olarak her zaman kazanmasını biliyoruz" dedi.
PTT 1. Lig’in 26. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Adanaspor, sahasında Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İpekoğlu, ilk defa yaşadığı Adana derbisini kazanmanın güzel olduğunu söyledi. Farklı duygular içerisinde olduğunu söyleyen İpekoğlu, "Bundan önce birçok derbi oynadık. Ancak Adana derbisi daha da farklı oldu. Öncelikle taraftarımıza teşekkür ederim. Görevde olduğum süreç boyunca ilk defa tribünlerin doluluk oranı fazla oldu. Derbi maçı olduğu için diye düşüyoruz. Bundan sonra oynanacak maçlarda taraftarımızı görmek istiyoruz. Önemli bir galibiyetti. Kazandığımız takdirde üçüncü ve dördüncü takım ile yedi puanlık bir fark olacaktı. Karşılaşmaya çok fazla değinmek istemiyorum. Adanaspor olarak her zaman kazanmasını biliyoruz” diye konuştu.
Rakibe çok fazla net pozisyonlar vermediklerinin altını çizen İpekoğlu, son dakikalarda ikinci golü de atabileceklerini söyledi.
“BU ÇOCUKLAR SÖZLEŞME STARI DEĞİL”
Yerel ve ulusal medya ile yerel yönetimlere sitemde bulunan İpekoğlu, “Ulusal medya ve yerel medyaya ikinci sınıf Adanaspor takımını manşetlere taşıyabilir. Ulusal ve yerel medyada Adana Demirspor takımı manşetlerde ama Adanaspor takımına inanan çok fazla kimse yok. Bu çocuklar sözleşme starları değildir, bu çocuklar ruh starlarıdır. Belki diğer takımlarda ki gibi şöhretli oyuncu yok ama saha içerisinde takımı, taraftarı, kulübü adına savaşan bir oyuncu topluluğumuz var. Hepsini alınlarından öpüyorum. Hiç kimsenin beklemediği Türkiye’de bir başarıyı elde etmişler. Sadece medyada değil, en baştan, en dibe kadar kim varsa yerel yönetimde, Adana ilinde sadece Adana Demirspor takımı yok, Adanaspor takımı da var. Burada bu çocuklar biraz olsun saygılı hak ediyorlar diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
İpekoğlu, geriye 8 tane maçın kaldığını belirterek, “Çok ciddi rakiplerle karşılaşacağız. Derbi maçını kazandık diye 10 puan vermiyorlar. Şampiyonluğa oynayan diğer rakiplerimizin de matematiksel olarak şansı devam ettiği müddetçe bu yarış bitmeyecektir” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.