Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin Fırat Dubai Yolunda

Türk Teknik Direktör Engin Fırat’ın yeni sezonda görev alacağı takım ve ülke merak ediliyor.Deneyimli teknik adamın Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı, Ortadoğu’nun ticaret merkezi olarak da kabul edilen Dubai’de bulunması ve orada...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Teknik Direktör Engin Fırat’ın yeni sezonda görev alacağı takım ve ülke merak ediliyor.
Deneyimli teknik adamın Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı, Ortadoğu’nun ticaret merkezi olarak da kabul edilen Dubai’de bulunması ve orada Al Wasl Dubai takımıyla görüşmesi ve tarafların anlaşmaya yakın olması medyaya yansımıştı. Bu gelişmelerin dışında daha önce görev yaptığı İran Premier Lig ekiplerinden Foolad Ahvaz ve Peykan kulüplerinin de, deneyimli teknik adamın rotasını yeniden İran’a çevirmesi için yoğun çaba sarf ettikleri belirtiliyor.
İran’da çok sevilen Engin Fırat’ın, geçtiğimiz ay içinde Moldova A Milli Takımı ile Finlandiya Ligi’nde mücadele eden Inter Turku’dan teklif aldığı Türkiye’de ise neden görev yapmak istemediği yabancı basının merak ettiği konuların başında geliyor. Mayıs sonu itibariyle gelecek sezon için karar vermesi beklenen Fırat’ın, görev yapacağı takımın yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.