Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli Öğrencilerden “Konyaspor Geliyor Bak” Şarkısı

Görme, zihinsel ve işitme engelli öğrenciler Torku Konyaspor-Kasımpaşa maçının devre arasında “Konyaspor Geliyor Bak” şarkısını işaret dilinde söyledi.Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Engelli Bakımı Rehabilitasyon...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görme, zihinsel ve işitme engelli öğrenciler Torku Konyaspor-Kasımpaşa maçının devre arasında “Konyaspor Geliyor Bak” şarkısını işaret dilinde söyledi.
Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Engelli Bakımı Rehabilitasyon ve Fizyoterapi Programı öğrenci ve öğretim görevlileri "Engellilik, Spor ve Farkındalık" adlı proje hazırladı. Engelli öğrenciler ve üniversite öğrencileri Burcu Güneş’in söylediği “Konyaspor Geliyor Bak” şarkısını işaret diline çevirdi. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Araştırma Ve Uygulama Merkezi ile birlikte öğrencilerin oynadığı bir klip yapıldı. Konyaspor-Kasımpaşa maçının devre arasında bu klip stadyumda gösterilirken, Selçuklu özel eğitim okullarında eğitim alan görme, işitme ve zihinsel engelli çocuklar da aileleriyle birlikte 125 kişilik bir grup olarak maça geldi. Üniversite öğrencileri görme engelli çocuklara maçı anlatarak atmosferi yaşamalarını sağladı. Projeyi koordine eden öğretim görevlileri Ahmet Bayrak ve Mustafa Güler engellilerle ilgili toplumda farkındalık oluşturmak için hazırladıkları çalışmanın ilgi görmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.