Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enduronun yıldızından Antalya’da şov

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Red Bull Sea to Sky yarışına katılan Brian Capper, bir Alışveriş Merkezi’nde özel gösteri gerçekleştirdi.Ekstrem enduro motosiklet yarışları arasında 7 yıldır bir dünya markasına dönüşen...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enduronun yıldızından Antalya’da şov
Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Red Bull Sea to Sky yarışına katılan Brian Capper, bir Alışveriş Merkezi’nde özel gösteri gerçekleştirdi.
Ekstrem enduro motosiklet yarışları arasında 7 yıldır bir dünya markasına dönüşen ve Türkiye’nin en büyük motosiklet yarışı olan Red Bull Sea to Sky, 6-8 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde yedinci kez gerçekleşecek. Dünyanın en önemli motosiklet yarışlarından biri olan etkinlik öncesinde hem enduro hem de trial motosiklet dünyasının başarılı ismi, Red Bull sporcusu Brian Capper özel bir gösteri gerçekleştirdi. Güney Afrikalı Capper, kent merkezinde bulunan bir Alışveriş Merkezi’nde motosikletiyle aksiyon ve eğlence dolu anlar yaşattı. Özel kurulan parkurda Brian Capper, oldukça kalabalık seyirci karşısında gösterisini tamamladı. Motosikleti üstünde gerçekleştirdiği hareketlerle yürekleri ağza getiren Capper, seyircileri de şovuna dahil ederek Antalyalı motosiklet severlerle etkileşime girdi. Gerçekleşen şovun ardından hayranlarına imza dağıtan Brian Capper, yoğun ilgi gördü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.