Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En kalabalık kortej Balıkesir’de

Ayvalık Cunda Adası, 10 Riders Kulübü tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Balıkesir Motosiklet Festivali’ne, 4-6 Ağustos tarihleri arasında ev sahipliği yaptı.Yedinci senesine giren Balıkesir Motosiklet Festivali’ne yurt dışından gelen...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayvalık Cunda Adası, 10 Riders Kulübü tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Balıkesir Motosiklet Festivali’ne, 4-6 Ağustos tarihleri arasında ev sahipliği yaptı.
Yedinci senesine giren Balıkesir Motosiklet Festivali’ne yurt dışından gelen motosiklet tutkunları da büyük katılım gösterdi. Ayrıca festivalin yedinci senesinde bir motosiklet festivalinde yer alan en kalabalık motosiklet korteji bin 215 sürücü ile başarıyla gerçekleştirildi.
Red Bull’un desteğiyle Ayvalık Cunda Adası’ndaki 7. Balıkesir Motosiklet Festivali, Almanya, Rusya ve Yunanistan başta olmak üzere yurtdışı ile Türkiye’den motosiklet tutkunlarının katılımıyla 4-6 Ağustos tarihleri arasında düzenlendi. Cunda Adası’ndaki Doğa Otel Tesisleri’ndeki festival, yarışmalar, ünlü rock gruplarının konserleri ve diğer çeşitli etkinliklerle gerçekleşti. Yüzlerce çadırın kurulduğu alanda konaklayan motosiklet tutkunları için organize edilen festival önceki yıllara göre daha renkli ve eğlenceli geçti.
Festivalin kurucularından Balıkesir 10 Riders Motosiklet Kulübü Başkanı ve BKS Motosiklet Kullanıcıları Federasyonu Genel Başkanı Özgür Çandar yaptığı açıklamada, “İlk yıldan bu yana festivalde her zaman iyisini yapmaya çalışıyoruz. 10 Riders olarak fikir ilk olarak Balıkesir turizmi için ne katkı yapabiliriz diye düşündük. Bu yıl ayrıca bir festivalde en kalabalık motosiklet kortejini 1215 sürücünün katılımıyla başardık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.