Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emre Okur İnegölspor’da

Önümüzdeki sezona iddialı girmeyi amaçlayan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor da ikinci imza Fethiyespor’lu Emre Okur’dan geldi.Yeni transfer Emre ile kulüpte düzenlenen törende iki yıllık sözleşmeye imzalandı.İnegölspor yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önümüzdeki sezona iddialı girmeyi amaçlayan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor da ikinci imza Fethiyespor’lu Emre Okur’dan geldi.
Yeni transfer Emre ile kulüpte düzenlenen törende iki yıllık sözleşmeye imzalandı.
İnegölspor yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde konuşan İnegölspor Başkan Yardımcısı Metin Ungan, “Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Emre Okur ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Emre’nin takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Emre Okur çok süratli bir oyuncu, çok kaliteli bir oyuncu. İddia ediyorum İnegöl seyircisi, futbol severleri uzun zamandan beri böyle süratli bir oyuncuyla karşılaşmamıştır diye düşünüyorum. Bizim için çok önemli bir transfer. Siz basın mensupları da seyrederken keyif alacaksınız. Emre Okur’un bu sene İnegölspor’a çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu transferde emeği geçen yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü kendi mevki alanında en iyisi diye düşünüyorum ve bununda böyle olduğunu sezon içerisinde hepimiz birlikte göreceğiz” dedi.
Fethiyespor’dan İnegölspor’a transfer edilen Emre Okur ise, “Öncelikle beni bu güzel camiaya kazandıran yönetici ağabeylerime teşekkür ediyorum. Beni burada görmek istediler. Oturduk, güzel bir şekilde bizi misafir ettiler ve anlaştık. İki taraf içinde hayırlı olsun. Hep beraber artık bu sene İnegölspor’un başarısı için mücadelede edeceğiz. İnşallah istediğimiz sonuca sezon sonu ulaşacağız. Hedefi olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. İnşallah hayırlısı olur. Allah kaza, sakatlık ve bela göstermesin inşallah. İzmitli olduğum için ve buraya yakın bölgede oturduğum için yakından takip ettiğim ve eski takım arkadaşımın oynadığı bir kulüp. Daha öncede 2 kez transfer konumuz olmuştu ama kısmet olmadı. Kısmet bu seneyeymiş. Hayırlısı olsun inşallah” diye konuştu.
Basın mensuplarının transfer çalışmalarını sorması üzerine Asbaşkan Mehmet Döngel ise, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda prensip anlaşmasına vardığımız 5 tane futbolcumuz var. Bunlar bugün, yarın, Pazartesi ve Salı günü büyük bir ihtimalle biter. İnşallah kamp ayın 18’inde başlıyor. Biz kampa 1 hafta kala tüm transferleri bitirerek ve kampa eksiksiz gitmeyi düşünüyoruz. İnşallah muvaffak oluruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.