Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emre Mor, Dortmund Yolcusu

A Milli Takım’ın Karadağ ile oynadığı hazırlık maçında dikkat çeken Emre Mor’un, Alman ekiplerinden Borussia Dortmund ile anlaştığı belirtildi.Alman gazetesi Bild, Danimarka ekiplerinden Nordsjaelland’ta forma giyen Emre Mor’un Borussia...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
A Milli Takım’ın Karadağ ile oynadığı hazırlık maçında dikkat çeken Emre Mor’un, Alman ekiplerinden Borussia Dortmund ile anlaştığı belirtildi.
Alman gazetesi Bild, Danimarka ekiplerinden Nordsjaelland’ta forma giyen Emre Mor’un Borussia Dortmund’la anlaştığını yazdı.
Türk Milli Takımı’nda gösterdiği performansla son günlerde gündemden düşmeyen 19 yaşındaki futbolcu Emre Mor, Alman basınında çıkan haberlere göre Borussia Dortmund’la anlaştı. 19 yaşındaki oyuncu Danimarka ekiplerinden Nordsjaelland’ta kısa sürede kendisini gösterip Milli Takım’da kendine yer bulmayı başardı. Bild gazetesi, Bugün Fatih Terim’den izin alarak Almanya’nın Dortmund şehrine menajeri Muzzi Özcan ile giden Emre Mor’un 16 milyon Euro’ya anlaştığını yazdı. Genç futbolcunun ismi daha önce de, Liverpool, Bayern Munih ve Juventus gibi takımlarla anılmıştı.
Emre Mor geçen sezon çıktığı 13 maçta 2 kez topu filelerle buluşturdu. Başarılı santraforun Nordsjaelland’la 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.