Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emre Çolak: "Şampiyonluğun Anlamı 4. Yıldızdı"

Galatasaraylı futbolcular, 20. şampiyonluklarını ilan etmelerinin ardından bir gece kulübünde buluştu. Şampiyonluğun coşkusunu yaşayan sarı-kırmızılı futbolcular, 4. yıldızın büyük anlam taşıdığını söyledi.Sarı-kırmızılı...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 01:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 01:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaraylı futbolcular, 20. şampiyonluklarını ilan etmelerinin ardından bir gece kulübünde buluştu. Şampiyonluğun coşkusunu yaşayan sarı-kırmızılı futbolcular, 4. yıldızın büyük anlam taşıdığını söyledi.
Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 20. şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılılarda futbolcular, Fenerbahçe karşılaşmasının bitiş düdüğünün ardından Ortaköy’de bulunan bir gece kulübünde buluştu.
EMRE: “İÇİM HALA TİTRİYOR”
Şampiyonluğun en önemli anlamının 4. yıldız olduğunu ifade eden genç oyuncu Emre Çolak, “Çok mutluyum. Emeği geçenlerin herkesin ellerine sağlık. Evden buraya gelene kadar içim hala titriyor. Heyecanım geçmedi. Şampiyonluğa katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Bu şampiyonluğun en önemli anlamı 4. yıldızdı. Onun için ayrıca mutluyum. Semih ve Eray’la 4. yıldızın dövmesini yapmak için söz vermiştik. En önemli etkisi 4. yıldız oldu” dedi.
Tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu ise, “Zor oldu ama güzel oldu bütün Galatasaraylılara armağan olsun” diye konuştu.
UMUT: “TARİHTE BÜYÜK ÖNEMİ OLACAK”
Golcü oyuncu Umut Bulut da çok stresli ve zor bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Bu sezon kazandığımız şampiyonluğun tarihte çok büyük önemi olacak. Çok zor dönemlerden geçtik. Allah’a şükür bize nasip oldu. 4. yıldızda bütün futbolcuların olduğu gibi benim de emeğim olduğu için ayrıca çok mutluyum. Bütün taraftarlarımıza armağan olsun” şeklinde konuştu.
Aydın Yılmaz ise, “Fenerbahçe puan kaybedebilirdi ama biz bütün maçları kazanmayı düşünüyorduk. Kendi maçlarımızı kazandıktan sonra şampiyon olacağımıza inanıyorduk. Bir hafta önce oldu ve daha da güzel oldu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.