Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emine Örnek'te voleybol turnuvası

Bursa Özel Emine Örnek Koleji‘nde 28 Kasım – 01 Aralık 2013 tarihleri arasında Ulusal Mini Voleybol Turnuvası yapıldı. Üç gün süren organizasyona İstanbul’dan Özel Bilfen Koleji , İzmir’den Özel Ege Koleji, Özel Işıkkent Koleji; Bursa’dan D.S.İ, Büyükşehir Belediye, Rahim Keskin Kulübü katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emine Örnek'te voleybol turnuvası

 

 Emine Örnek Koleji voleybol Şube sorumlusu Antrenörü ve Örnek Kolej Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Ufuk ARPAĞ “Bursa’da ilk kez okullar düzeyinde böyle bir organizasyon yapıldığını, hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu ve rakiplerini tanımak adına böyle bir turnuva düzenlediklerini ifade etti. Bursa voleybolun da alt yapıda ciddi çalışmalar yaparak iyi sporcular yetiştirdiklerini, Türkiye şampiyonluğu için aday olduklarını söyledi.  Ufuk Arpağ, turnuvaya katılan Bursa, İzmir ve İstanbul takımlarına davetlerini kabul ettikleri, kendi takımlarına mücadele ve başarıları, okul yönetimine ve Örnek Kolej Spor Kulübü başkanlığına destekleri için teşekkür etti.”    Özel Emine Örnek koleji spor salonlarında yapılan turnuvada sporcular tüm takımlarla maçlar yaparak rakiplerini tanıdılar ve ardından Bursa’ yı gezdiler.   

 

Tüm sporculara katılımından dolayı Başarı belgesi ve Madalya, Antrenör ve idarecilere ise katılımlarından dolayı teşekkür plaketi Özel Emine Örnek Okulları Kurucu Müdürü Sayın Emine Örnek ve Örnek Kolej Spor Kulübü Başkanı Sayın Dr. Mahmut Nedim Örnek tarafından verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.