Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emin Moğulkoç Ve Zafer Yılmaz’a Avrupa Şampiyonası’nda Görev

Fransa, Hırvatistan, Almanya ve Letonya’nın ortak organizasyonu ile düzenlenecek olan EuroBasket 2015’te FIBA hakemlerinden Emin Moğulkoç ve Zafer Yılmaz da görev alacak.Emin Moğulkoç, Riga’da oynanacak D Grubu karşılaşmalarında düdük...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa, Hırvatistan, Almanya ve Letonya’nın ortak organizasyonu ile düzenlenecek olan EuroBasket 2015’te FIBA hakemlerinden Emin Moğulkoç ve Zafer Yılmaz da görev alacak.
Emin Moğulkoç, Riga’da oynanacak D Grubu karşılaşmalarında düdük çalacak. Zafer Yılmaz ise Zagreb’deki C Grubu mücadeleleri yönetecek.
Eurobasket 2015’i yönetecek hakemlere Frankfurt’da seminer düzenlendi. Yapılan açılış konuşmasının ardından turnuvada uygulanacak kriterler anlatıldı. Ardından Bucetta hakemlerin psikolojik olarak hazırlanmasına yardımcı olacak bilgiler aktardı. Öğleden sonraki bölümde hakemlerin fiziksel hazırlığından sorumlu Alejandro Vequera, maça hazırlık ve maç sonrası dinlenme için gerekli egzersizler konusunda bir sunum yaptı.
İkinci gün ise turnuvada görev alacak hakemlerin fiziksel testlerinin ardından Bucetta’nın hazırladığı, takım ruhu kazandırma amaçlı bir çalışma gerçekleştirildi. Tanınmış antrenör Svetislav Pesic, hakem-antrenör-oyuncu ilişkileri ve basketbol oyununun gelişimi hakkında konuşma yaptı. Günün ikinci bölümünde NBA eski hakem direktörü ve eski NBA hakemi Ronnie Nunn, hakem mekaniği konusunda eğitim verdi. İki günlük hazırlık semineri, FIBA hakem direktörü C. Jungebrand’ın turnuva boyunca dikkat edilmesi gereken detaylar ve başarı dilekleri ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.