Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elmastaş: "Bursaspor’dan Futbolcu Kiralayabiliriz"

Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırma'da Ak Parti, Chp Ve Mhp İlçe Başkanlarını Dolaşarak Bandırmaspor İçin Destek İstedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elmastaş: "Bursaspor’dan Futbolcu Kiralayabiliriz"
PTT 1. Lig’in yeni ekiplerinden Bandırmaspor’un Başkanı Erhan Elmastaş Bursaspor’dan futbolcu kiralayabileceklerini söyledi.
Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırma’da Ak Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlarını dolaşarak Bandırmaspor için destek istedi.
Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş yaptığı konuşmada, "Bu sezon hedefsiz olmaz. Şampiyonluk neden olmasın, onun için çalışacağız. Transfer çalışmalarına başladık. Şu ana kadar yüzlerce futbolcu ile ilgili araştırmalarımızı hem teknik ekibimiz hem de yönetim kurulundaki arkadaşlarımız beraber yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta birer birer artık transfer görüşmelerine başlayacağız. İnanıyorum ki Bandırma halkı çok kaliteli futbol izleyecekler. Hocamız İsmail Ertekin Bursalı. Bursaspor başkanı ile arası olan bir insan. Bursaspor genel kurulunda başkanın bir beyanatı var. ’30 maç garanti oynatırlarsa 5 veya 6 sporcuyu verebilirim kiralık olarak’ dedi. Hocam da bu olayı bana bildirdi. ’5 veya 6 futbolcu ile ön görüşmeleri tamamladım formaliteleri kaldı’ dedi. Futbolcuları tek tek değerlendirirken orkestrayı iyi kurmamız lazım. Bunun kararını önümüzdeki günlerde vereceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.