Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elaziz Belediyespor taraftar desteği bekliyor

Elaziz Belediyespor, hafta sonu evinde oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Alaattin Tutaş, taraftar desteği beklediklerini söyledi.TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Elaziz Belediyespor, 28....

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elaziz Belediyespor taraftar desteği bekliyor

Elaziz Belediyespor, hafta sonu evinde oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Alaattin Tutaş, taraftar desteği beklediklerini söyledi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Elaziz Belediyespor, 28. hafta maçında pazar günü evinde Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan 27 hafta sonunda 41 puan toplayan ve 6. sırada yer alan kırmızı-lacivertli takım, hafta sonu oynayacağı Kocaelispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik Direktör Alaattin Tutaş ve yardımcıları yönetiminde bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Elazığ ekibi, hafta sonu taraftar desteğini arkasına alarak sahaya çıkmak istiyor.

Play-Off adına zor bir karşılaşmanın yine kendilerini beklediğini ifade eden Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, "Biz artık Tarsus İdman Yurdu maçını unutup Kocaeli maçını düşünmeye başladık. İçerideki maçları aldığımız zaman, dışarıdan da diğer maçlarını sonucuna göre her halükarda Play-Off’un içinde olacağız. Şu anda lig bitse zaten Play-Off’tayız. Bu hafta evimizde oynayacağımız Kocaelispor maçı gerçekten zor bir maç. Bu maçta da yine ben çağrımızı yineleyeyim. İç sahada taraftar desteğine ihtiyacımız var. Biz de Elazığ’ın bir takımıyız. Elazığspor’un maçı yok biliyorsunuz, milli ara var. Fırsat bu fırsat, tüm futbolcu kardeşlerimizi desteklemek adına, seyircilerimiz tribünlere gelirse biz kendimizi daha da güvende hissedeceğiz. Bizim deplasmanda daha çok seyircimiz geliyor. Gurbette olan Elazığlılar bizi yalnız bırakmıyorlar. Burada o taraftarımızın desteğini göremeyince içimizde burukluk oluyor. Takımlarını gelip desteklesinler" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.