Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığspor’da, Samsunspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Her puanın kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.PTT 1. Lig’de mücadele eden Vartaş Elazığspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Her puanın kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
PTT 1. Lig’de mücadele eden Vartaş Elazığspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına bugün itibariyle başladı. Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu, kulüp tesislerinde toplanan futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından antrenmana çıkan futbolcular yenileme çalışması gerçekleştirdi.
Elazığspor’un 49. yılını kutlayarak sözlerine başlayan Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu, özellikle mazisi başarılarla dolu bir kulüpte çalışmanın gururunu yaşadığını ifade etti.
Temizkanoğlu, "Bundan sonrada büyük başarılara imza atmayı umut ediyoruz. Hazırlıklara yurt dışına giden oyuncular nedeniyle eksik başladık. Biz her türlü hazırlığı yapmak zorundayız. Ben, futbolcularım kafalarını boşaltsınlar diye biraz daha fazla izin verdim. Çünkü son 8 haftaya giriyoruz, önümüzdeki 2 ay çok önemli. Burada herhangi bir kazaya uğramamamız lazım. Çok fazla puan kaybına tahammülün olmadığı bir ligde yarışıyoruz. Bizde bunun önlemlerini almak için çalışmalara başladık” dedi.
Alacakları her puanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Temizkanoğlu, ”Adana Demirspor da bıraktığımız 3 puanın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. 1 puan oradan alsaydık çok daha farklı olabilirdik. Ama ne olursa olsun biz puanların telafisini yapacak kapasiteye sahibiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.