Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığspor'da Gençlerbirliği mesaisi başladı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında, kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Elazığspor'da hedef üç puan.Son haftalarda alınan mağlubiyetler ile birlikte kötü gidişatı durdurmak...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığspor'da Gençlerbirliği mesaisi başladı
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında, kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Elazığspor'da hedef üç puan.

Son haftalarda alınan mağlubiyetler ile birlikte kötü gidişatı durdurmak isteyen bordo - beyazlı kulüpde moraller yerinde. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied, "Geçen maçta çok iyi bir performans gösterdik. Bu performansımızı önümüzdeki maçta da devam edersek, bu iyi performansımız sayesinde galibiyet elde edeceğiz." dedi.

Rakipleri Gençlerbirliği'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle tehlikeli bir rakip olduğunu da belirten Sollied, "Gençlerbirliği'nin problemleri var kolay bir maç değil bunu biliyoruz. Hocalarını değiştirdiler. Problemlerinin ne kadar detaylı olduğunu bilmiyoruz ama pozitif yönden etki ve enerji verebilir. Öncelikle işimizi yapmalıyız, biz işimizi iyi yaparsak iyi bir sonuç elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının, 'taraftarların istifa tepkileri sizi üzdü mü?' sorusu üzerine Sollied, "Tabii öncelikle Türkçe bilmediğim için bundan mutluyum. O yüzden fazla yorum yapacak halim yok." şeklinde cevap verdi.

ÖZTÜRK: SON 4 HAFTA KÖTÜ GEÇTİ

Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk ise yaptığı açıklamada, "Son 4 hafta kötü geçti. Umarım içerideki Gençlerbirliği maçıyla bir çıkış yaparız. Bu maç umarım bizim için bir çıkış yapacağımız maç olur. Futbolda çabuk toparlanmak zorundasınız bu böyle bir iş." dedi.

Son 4 haftayı unutup iyi oynayıp kaybettikleri maçları hiç akıllarına getirmeden Gençlerbirliği maçına konsantre olacaklarını belirten Öztürk, "Motivasyon ve moralimizi bozmadan, yeni haftanın başlangıcı yapacağımızı umuyorum. Önümüzdeki cumartesi günü Gençlerbirliği maçında galibiyet alırız diye inanıyorum." diyerek şunları söyledi:

"Gençlerbirliği maçının arkasından kupa maçı oynayacağız, hedefimiz bir üst tura çıkarak yolumuza devam etmek. İyi bir seri yakalarsak Trabzon maçından da puan veya puanlarla dönmek bizim için hem normal hem de kolay olacak. Geçen sene bunu yaptık. 4 - 5 maç üst üste mağlubiyetsiz devam etmiştik. Umarım bu böyle bir maç olur. Çocukların morali iyi herkes işine bakıyor. Geçmişi unutup önümüzdeki maça kontsantre olup kazanmak için uğraşacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.