Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığspor’da, Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

Balıkesirspor’un iyi futbolcularla kurulu bir takım olduğunu belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, zor bir maç olacağını söyledi.PTT 1. Lig’in başarılı ekiplerinden Vartaş Elazığspor’da, Balıkesirspor maçı...

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığspor’da, Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları
Balıkesirspor’un iyi futbolcularla kurulu bir takım olduğunu belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, zor bir maç olacağını söyledi.
PTT 1. Lig’in başarılı ekiplerinden Vartaş Elazığspor’da, Balıkesirspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Dün salonda çalışarak Balıkesir maçı hazırlıklarına başlayan bordo-beyazlı ekip bugün kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde antrenmana çıktı. Antrenman öncesi takımla kısa bir toplantı yapan Demirbakan, daha sonra futbolcularla bire bir ilgilendi. Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından teknik-taktik çalıştı.
Oynayacakları Balıkesirspor maçının programını uyguladıklarını belirten Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, “Rakibimizi söylemeye gerek bile yok. İyi bir kadrosu var ve iyi bir takım. Bu haftadaki Karabük mağlubiyetleri kimseyi yanıltmasın. Bu grubun 3-5 takımından bir tanesi. Zor maç ama çalışırsak zor iş kolay olur. Çalışmazsak kolay iş zor olur” dedi.
Balıkesir karşısında maç içinde gidişata göre hareket edeceklerini de kaydeden Demirbakan, “Her şeyi tolere edeceğiz, birbiri ile örtüştüreceğiz. Teoriyi elastik kullanacağız. Hepsini birbirine bağlayacağız. Amaç Elazığspor’un ligi iyi ve beklediğimiz yerde bitirmesidir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.