Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığspor - Gaziantep Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 30. haftasında Vartaş Elazığspor, sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçının ardından her iki takımın teknik adamları basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Bolu maçında aldıkları...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 22:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığspor - Gaziantep Maçının Ardından
PTT 1. Lig’in 30. haftasında Vartaş Elazığspor, sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçının ardından her iki takımın teknik adamları basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Bolu maçında aldıkları bir puana şükrettikleri fakat bugün kaybedilen 2 puanın canını çok yaktığını ifade eden Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, hak etmedikleri bir beraberlik aldıklarını ve oyun anlayışı olarak tüm oyuncularının elinden gelenin en iyisini vermeye çalıştıklarını vurguladı.
Saha içerisindeki birlik ve beraberliği sağlamanın çok kolay olmadığını dile getiren Temizkanoğlu, “İlk defa bu hafta içerisinde bir teknik taktik ve mental açısında bir çalışma yapabildik. Şu anda buraya kadardı. Ama bundan sonra biz hedefimizden vazgeçmiş değiliz. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. En alttaki en üstekini de yeniyor. Ama özellikle hakem atamalarında biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor. Artık canımız yanıyor. 4 dakika uzatma verildi biz 95 buçukta gol yiyoruz. Diğer maçlara baktığımızda hepsine süper lig hakemi veriyorlar. Biraz daha ciddi ve dikkat etmeleri geriyor. Hakem bir şehrin kaderiyle oynayamaz ve oynamaması gerekiyor” dedi.
GAZİANTEP CEPHESİ
Maçın ortada geçtiğini aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu, “İki takım da kazanmak için çok çalıştı. Fakat bir türlü olmadı. İlk yarı bir penaltımız vardı ve bu verilebilirdi. Ama iki takım da iyi mücadele etti. Biz son dakikada gol bulduk. Beraberlik iki takımın işine yaramıyor. Allah’tan hayırlısı olsun. Bundan sonra elimizden ne geliyorsa ve nerelere çıkmamız gerekiyorsa çıkmaya çalışacağız. Elazığspor’a da başarılar diliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.