Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığspor, Bayram Bektaş’la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

Elazığspor Kulübü, Teknik Direktör Bayram Bektaş’la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.Ogün Temizkanoğlu ile yollarını ayıran Elazığspor, takımın başına Bayram Bektaş getirdi. Bektaş, Elazığ’a gelerek belediye başkanlığı binasında...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığspor, Bayram Bektaş’la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı
Elazığspor Kulübü, Teknik Direktör Bayram Bektaş’la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Ogün Temizkanoğlu ile yollarını ayıran Elazığspor, takımın başına Bayram Bektaş getirdi. Bektaş, Elazığ’a gelerek belediye başkanlığı binasında bulunan Harput toplantı salonunda düzenlenen imza törenine katıldı. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın da yer aldığı imza töreninde Kulüp Başkanı Sedat Karataş ile Teknik Direktör Bayram Bektaş 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Elazığspor’da daha önce görev yapmış olan Bayram Bektaş’la yeni bir sayfa açtıklarını aktaran Kulüp Başkanı Sedat Karataş, ”Spor bilgisine, tecrübesine güvendiğimiz hocamız ile bugün 1,5 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Elazığ’ın da yakından tanıdığı hocamız kulübü ve futbolcuları yakından tanıyan birisidir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
6 puanın eklenmesi resmileşti
FIFA tarafından kulübe verilen eksi 12 ceza puanı uygulamasına da değinen Başkan Karataş, yapılan girişimler sonucu dün FIFA’dan federasyona ve kulübe, Bilica üzerinden verilen 6 ceza puanın kaldırılması tebligatının geldiğini kaydetti.
Bektaş: “Üzülerek ayrıldım, heyecanla geldim”
Elazığspor’un yeni teknik direktörü Bayram Bektaş ise üzülerek ayrıldığı Elazığspor’a teknik heyetiyle birlikte heyecanla geldiğini aktardı.
Elazığspor’da çok şey başarmak isteyip fırsat bulamadığını da hatırlatan Bektaş, “İnşallah bu sefer o fırsatı yakalayacağız ve hep birlikte güzel günler göreceğiz. Çok çalışmamız lazım. Çünkü Elazığspor’u hak ettiği yere getirmemiz lazım ve bunu da hep birlikte başaracağız. Dün de 6 puan eklendi. Daha gelmeden 6 puan kazandık diye de espri yaptık. Bu da bizim için ekstra bir durum oldu. Onun içinde çok sevinçliyim” diye konuştu.
Yanılmaz: "Şu andaki futbolcuları tanıyan bir hocayla çalışmak artı bir şanstır"
Elazığspor’la her zaman birlikte olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da, ”Elazığ’ı ve Elazığspor’u bilen, şu andaki futbolcularımızı da yakından tanıyan kabiliyetli bir hocayla devam etmek Elazığspor için artı bir şanstır. Dolayısıyla teknik direktörümüz fetret döneminden sonra tekrar bıraktığı yerden başlamış olacak” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.