Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekrem Memnun: "Fenerbahçe Avrupa Ligi’nin İddialı Takımlarından"

Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank’ta koç Ekrem Memnun, sarı-lacivertlilerin favori olduğunu fakat kendilerinin de her takımı yenebilecek güçte olduğunu söyledi.Memnun, sarı-kırmızılı...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank’ta koç Ekrem Memnun, sarı-lacivertlilerin favori olduğunu fakat kendilerinin de her takımı yenebilecek güçte olduğunu söyledi.
Memnun, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine Avrupa derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sezona başlarken amaçlarının gruplardan çıkarak play-off oynamak olduğunu belirten Memnun, "Ama daha iyi bir yerden play-off’lara girmeye planlıyorduk. Sezona kötü başladık. Beş maçta beş yenilgi aldık. O sonuçlar bizim için büyük bir dezavantaja neden oldu. Ama son yedi maçın beşini kazanarak gruptan çıkmayı başardık. Sonuca bakınca hedefimize ulaştık ama tam istediğimiz gibi olmadı" dedi.
Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’nin iddialı takımlarından olduğunu vurgulayan Memnun, "Kadrosunun gücü ortada. Onlar şu anda favori gözüküyor, saha avantajı da var. Ama biz de bütün takımlarla başa baş oynayıp yenebileceğimizi gösterdik" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.