Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekiz Yumurta Foça Basketbol, İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyor

Kadınlar Basketbol 2. Ligi ’Final Grubu’ maçları 7 Mayıs Cumartesi günü (yarın) Muğla’da başlıyor. İlk iki grubu lider tamamlayan ve gözünü 1. Lig’e diken Ekiz Yumurta Foça Basketbol, ilk maçında yarın Muğla Menteşe Spor Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekiz Yumurta Foça Basketbol, İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyor
Kadınlar Basketbol 2. Ligi ’Final Grubu’ maçları 7 Mayıs Cumartesi günü (yarın) Muğla’da başlıyor. İlk iki grubu lider tamamlayan ve gözünü 1. Lig’e diken Ekiz Yumurta Foça Basketbol, ilk maçında yarın Muğla Menteşe Spor Salonu’nda saat 13.00’de Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip güçlü rakibini mağlup ederek ’Final Grubu’na iyi bir başlangıç yapmaya çalışacak. Ekiz Yumurta Foça Basketbol, ikinci maçını 8 Mayıs Pazar günü saat 13.00’te İzmit Belediye ile 3. maçını ise 9 Mayıs Pazartesi günü saat 13.00’de Dostluk Spor ile yapacak. 10 Mayıs’ı maç yapmadan geçecek olan Foça ekibi 11 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de Urla Pera ile kozlarını paylaşıp 12 Mayıs Perşembe günü Çekmeköy Belediye ile karşılaşacak. Ekiz Yumurta Foça Basketbol son iki maçını 14 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da Bayraklı Belediye, 15 Mayıs Pazar günü ise saat 19.00’da Becker Spor ile yapacak.
Ekiz Yumurta Foça Basketbol Başantrenörü Erman Okerman, artık sözün bittiği yere geldiklerini, iyi konsantre olan daha az hata yapan ekibin adını 1. Lig’e yazdıracağını söyledi. Okerman, "Telafisi neredeyse olmayan maçlar serisini başlıyoruz. Amacımız iyi başlayıp iyi bitirmek ve hedeflediğimiz bir üst lige çıkabilmek. Tüm sezon bu maçlara hazırlandık, umarım Muğla’dan bir üst lige çıkmış olarak Foça’ya döneceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.