Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekin Baş: “Biz bugün eve gidince iki kez sevineceğiz”

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş, “Maç bittikten sonra eve gidince yenildiysek iki kez üzülüyoruz, kazanırsak iki kez seviniyoruz. Biz bugün eve gidince iki kez sevineceğiz” dedi.Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 21:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 21:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş, “Maç bittikten sonra eve gidince yenildiysek iki kez üzülüyoruz, kazanırsak iki kez seviniyoruz. Biz bugün eve gidince iki kez sevineceğiz” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş, 24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yüksek mücadelenin hakim olduğu bir maç oynadıklarını kaydeden Baş, “Mutluyuz ama bu mutluluk hüznü de içinde barındırıyor. Maçın öncesinde saygı duruşunda da bulunduk meslektaşımız Mehmet Can Öztürk için. Ben bu kupayı ona armağan ediyorum bir Türk antrenörü olarak. Zor bir dönem sezon için de çok önemliydi kupayı almak. İki takım da hazır değildi. Sezon başı hazırlık sürecindeyiz hala. Bu yüzden çok güzel bir maç seyrettiremedik ama mücadele anlamında eminim ki buraya gelen herkes tatmin oldu. Burayı unutup yarından itibaren Botaş maçına hazırlanmamız gerekiyor. Benim eşim de bu takımda oynuyor. Maç bittikten sonra eve gidince yenildiysek iki kez üzülüyoruz, kazanırsak iki kez seviniyoruz. Biz bugün eve gidince iki kez sevineceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.