Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EHF Kupası ilk maç

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Avrupa Federasyonu Kupası’nda (EHF CUP) ilk maçında Litvanya takımı ACME Zalgiris Kaunas’ı 30-27 mağlup etti.Süleyman Evcilmen Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı Antalya temsilcisi...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EHF Kupası ilk maç
Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Avrupa Federasyonu Kupası’nda (EHF CUP) ilk maçında Litvanya takımı ACME Zalgiris Kaunas’ı 30-27 mağlup etti.
Süleyman Evcilmen Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor Kulübü’nün 16-14 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sene kurulan genç kadroya rağmen maçın tamamında üstün bir oyun ortaya koyan Paşa’nın Melekleri Litvanya temsilcisi ACME Zalgiris Kaunas’a karşı sahadan 30-27 üstün ayrıldı.
“Basit hatalara rağmen maçı kazandık”
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Muratpaşa Belediyespor Kulübü’nün antrenörü Birol Ünsal, "Avantajlı bir skor yakaladığımızı düşünmüyorum. 6 sayıya çıktığımız bir yer de 3 sayı farkla galip gelmemiz çok önemli değil. Genç takım olmamızın sıkıntılarını yaşadık. Zaman zaman iyi zaman zamanda basit hatalar yaptık. Yarın basit hataları en aza indirmek istiyoruz. Yarın işimiz hiç kolay değil ve daha ciddiye almamız gerekiyor" dedi.
“Taraftarları yarınki maça bekliyoruz”
Antalya’nın Avrupa kupalarında oynayan tek takımı olmalarına rağmen taraftar eksikliğini yaşadıklarını dile getiren Ünsal, "Antalya’nın tek Avrupa kupasında oynayan takımıyız ama taraftar desteğini göremiyoruz. Antalya’yı temsil ediyoruz. Bu takımın daha çok konuşulması ve destek olunması gerekiyor. Yarın ki maça da taraftarları bekliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.