Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ege’nin İki Yanı Veteranlar Maçında Bir Araya Geldi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yıllarca futbol oynayan eski sporcular, Yunanistan’ın Midilli Adası’nın 1. lig takımlarından Pallasviakos takımının veteranlarıyla dostluk maçı yaptı.Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu’nda saat 12.00’de...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ege’nin İki Yanı Veteranlar Maçında Bir Araya Geldi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yıllarca futbol oynayan eski sporcular, Yunanistan’ın Midilli Adası’nın 1. lig takımlarından Pallasviakos takımının veteranlarıyla dostluk maçı yaptı.
Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu’nda saat 12.00’de başlayan karşılaşmaya Ayvalıklı veteryanlar Selahattin, Sayit, Saki, Fırat (Hakkı), Savaş (Öner), Evsin, Cengiz, Selim, Abidin, Cemal (Hüseyin) ve Akan çıktı. Oyuna hızlı başlaya konuk ekip Pallasviakos’un kazandığı penaltı atışını takımın başarılı oyuncularından Pittos kullandı. Ama Ayvalıklı veteran takımının kalecisi Selahattin gole izin vermedi. Karşılaşmanın son dakikalarında konuk ekipten Giannikos’un attığı gol ile ilk yarı 1-0 Pallasviakos Veteranlar takımının üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya nazaran daha iyi bir futbol sergileyen Ayvalıklı veteranlar Selim’in attığı gol ile skoru 1-1 eşitledi.
Karşılaşma öncesinde her iki takımın sporcuları birbirlerine çeşitli hediyeler vererek dostluklarını perçinledi.
Dostça başlayan dostluk maçı yine dostça bir skorla sona ermesinin ardından her iki takım oyuncuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.