Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Egeli Atıcılar Urla’da Yarıştı

Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonu ile Urla Genç Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Urla Belediyesi sponsorluğunda İçmeler Mahallesi’nde 2. trap atışı, tek kurşun ve hareketli hedef yarışması düzenlendi.Yaklaşık bin kişinin katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonu ile Urla Genç Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Urla Belediyesi sponsorluğunda İçmeler Mahallesi’nde 2. trap atışı, tek kurşun ve hareketli hedef yarışması düzenlendi.
Yaklaşık bin kişinin katıldığı yarışmalar oldukça çekişmeli geçti. Yarışmalar sonu dereceye giren atıcılara Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit ve Belediye Başkanı Sibel Uyar ödüllerini verdiler.
Urla Genç Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü’nün üyeleri, Kaymakam Demiryürek, Belediye Başkanı Uyar, Jandarma Komutanı Binbaşı Erdemir ve Hatsan Tüfek Sanayi Genel Müdürü Bahtiyar Taşyağan’a desteklerinden dolayı plaket verdi.
DERECEYE GİREN ATICILAR
Tek Kurşun atışında; 1. Orçun Kaylak, 2. Ozan Kaygısız, 3. Mehmet BozoğluTrap atışında; 1. Yasin Dumlupınar, 2. Gencay Onan, 3. Cemil AnıHareketli hedef atışında; 1. Aykut Özyılmaz, 2. Mehmet Bozoğlu, 3. Muhammet Erin
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.