Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efsane Kaptan Tekrar Galatasaray Yolunda

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın, Fenerbahçe maçı öncesi koltuğu efsane kaptanı Bülent Korkmaz’a bırakacağı iddia edildi.Galatasaray’da Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın, Fenerbahçe maçı öncesi koltuğu efsane kaptanı Bülent Korkmaz’a bırakacağı iddia edildi.
Galatasaray’da Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları sürüyor. Ligin 26. haftasında evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, zorlu maç öncesi yeni teknik patronu takımın başına getirmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde Bülent Ünder ile bir görüşme gerçekleştiren sarı-kırmızılı yönetim, rotayı eski efsane kaptanı Bülent Korkmaz’a çevirdi. Bu sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek ve UEFA tarafından verilen men cezasını gelecek sezon çekmek isteyen Galatasaray’ın, sezon sonuna kadar takımın başına Bülent Korkmaz’ı getirmek istediği iddia edildi. Sarı-kırmızılı yönetiminin, Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un Kayseri’deki cenazesi sonrası efsane kaptanla görüşme yapacağı belirtildi.
CAMİAYI BİLEN BİRİ İSTENİYOR
Ligde kötü günler geçiren ve 13. haftada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, takımın başına Teknik Direktör Mustafa Denizli’yi getirmişti. Denizli yönetiminde de istediği performansı gösteremeyen Aslan, deneyimli teknik adam yönetiminde çıktığı 11 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Ligin 23. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olan Galatasaray’da Teknik Direktör Mustafa Denizli de istifa ederek takımdan ayrıldı. Galatasaray, Denizli’nin istifasından sonra Altyapı Direktörü Orhan Atik ile yoluna devam etti. Pro Lisansı olmadığı için sarı-kırmızılılar Orhan Atik yönetiminde 2 lig, 3 de kupa maçına çıktı. Ligin 26. haftasında evinde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Galatasaray’da yönetim, zorlu maça deneyimli ve Galatasaray camiasını bilen bir teknik adamla çıkmak istiyor.
2009 YILINDA GALATASARAY’I ÇALIŞTIRMIŞTI
Bursaspor’un şampiyon olduğu 2008-2009 sezonunda Galatasaray’ı çalıştıran Bülent Korkmaz, sarı-kırmızılı takımın başında 13 maça çıkmış, 7 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 de beraberlik almıştı. Aslan, zorlu sezonu 64 puanla 3. sırada tamamlamıştı. Sarı-kırmızılılar ilk Avrupa maçına UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında olan ve hafızalardan silinmeyen 4-3’lük Bordeaux maçında çıkan Korkmaz, Fransız temsilcisini eleyerek Son 16 Turu’na kalma başarısı göstermişti. Korkmaz yönetimindeki Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda ise Hamburg’a evinde 3-2, deplasmanda ise 1-1 berabere kalarak kupaya veda etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.