Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edremit'e 'Raketini Cup Gel'

Balıkesir’in Edremit ilçesinin tatil beldesi Altınoluk'ta, 7. Raketini Cup Gel tenis turnuvası başladı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Altınoluk Tenis Kulübü tarafından düzenlenen turnuvanın açılış...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edremit'e 'Raketini Cup Gel'
Balıkesir’in Edremit ilçesinin tatil beldesi Altınoluk'ta, 7. Raketini Cup Gel tenis turnuvası başladı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Altınoluk Tenis Kulübü tarafından düzenlenen turnuvanın açılış törenine katıldı.

Emeği geçenlere teşekkür eden Saka, belediye olarak sosyal etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Sosyal belediyecilik anlayışları gereği sportif faaliyetlere imkanlar ölçüsünde destek olduklarını belirterek, “Özellikle küçük çocuklarımızın spora yönelmelerine imkan sağlayan bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere destek olmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum.” dedi. Başkan Saka, açılıştan sonra küçük sporculara çeşitli hediyeler verip başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.