Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eczacıbaşı Vitra’da İç Transferler

Eczacıbaşı VitrA, 2016-2017 sezonu kadrosunu oluşturmaya, iç transferlerle devam ediyor.Jordan Larson ile iki sezon daha anlaşan ve libero Simge Şebnem Aköz’ü kadrosuna katan Eczacıbaşı VitrA, iç transferlerinde ilk olarak dünya voleybolunun...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eczacıbaşı VitrA, 2016-2017 sezonu kadrosunu oluşturmaya, iç transferlerle devam ediyor.
Jordan Larson ile iki sezon daha anlaşan ve libero Simge Şebnem Aköz’ü kadrosuna katan Eczacıbaşı VitrA, iç transferlerinde ilk olarak dünya voleybolunun önemli yıldızlarından Neslihan Demir Güler ile olan sözleşmesini uzattı.
Türk voleybolunun önemli isimlerinden; Büşra Kılıçlı ve Nilay Özdemir’le devam kararı alınırken, geçtiğimiz yıl İtalya’da Unendo Yamamay Busto Arsizio takımında kiralık olarak oynayan Gözde Yılmaz Eczacıbaşı VitrA’ya geri döndü.
Geçen sezon transfer edilen, dünyanın en güçlü smaçörlerinden biri ve geleceğin en önemli yıldızı olarak gösterilen pasör çaprazı Tijana Boskovic de üç yıl daha Eczacıbaşı VitrA formasını giyecek.
Son iki sezondur kadrosunda yer alan Christiane Fürst ve geçen sezon turuncu beyazlı formayı giyen Rosir Calderon Diaz ile yollarını ayırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.