Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eczacıbaşı VitrA, Gibbemeyer’le vedalaştı

ECZACIBAŞI VİTRA KADIN VOLEYBOL TAKIMI, SON İKİ SEZONDA FORMASINI GİYEN AMERİKALI ORTA OYUNCU LAUREN GİBBEMEYER’LE KARŞILIKLI OLARAK YOLLARINI AYIRDI.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2020 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2020 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eczacıbaşı VitrA, Gibbemeyer’le vedalaştı

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, son iki sezonda formasını giyen Amerikalı orta oyuncu Lauren Gibbemeyer’le karşılıklı olarak yollarını ayırdı.

Eczacıbaşı VitrA, deneyimli oyuncusu Lauren Gibbemeyer’le vedalaştı. Gibbemeyer, turuncu-beyazlılarla iki kez Spor Toto Şampiyonlar Kupası Şampiyonluğu ve 2019 AXA Sigorta Kupa Voley Şampiyonluğu yaşarken, 2018 ve 2019 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonaları’nda da sırasıyla üçüncülük ve ikincilik elde etti.

Eczacıbaşı Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Son iki sezonda takımımıza, profesyonelliğiyle önemli katkıda bulunan Gibbemeyer’e bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz” denildi.

1988 yılında Amerika’nın Rhode Island eyaletinde doğan Gibbemeyer, Türkiye’ye gelmeden önce sırasıyla, TAB Queenseis, Robursport Pesaro, Lokomotiv Baku, Imoco Conegliano, Pomi Cassalmaggiore ve Igor Gorgonzola Novara takımlarında oynadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.