Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eczacıbaşı VitrA, final için sahaya çıkıyor

Vestel Venus Sultanlar Ligi Yarı Final ikinci maçında Eczacıbaşı VitrA, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek.İlk maçta rakibini 3-1 mağlup eden turuncu beyazlılar, bu karşılaşmadan da galip ayrılması durumunda final...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eczacıbaşı VitrA, final için sahaya çıkıyor

Vestel Venus Sultanlar Ligi Yarı Final ikinci maçında Eczacıbaşı VitrA, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek.

İlk maçta rakibini 3-1 mağlup eden turuncu beyazlılar, bu karşılaşmadan da galip ayrılması durumunda final etabına yükselecek. Fenerbahçe’yle mücadele gücü yüksek bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen tecrübeli pasör Maja Ognjenovic, “Rakibimiz iyi bir kadroya sahip, pes etmeyeceklerini düşünüyorum. Bu sebeple daha iyi olmak için hazırlanmamız gerek. Öte yandan, elimize geçen şansı da iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum. Son maçta kilit noktamız servislerdi. Umarım bunu yine tekrarlarız ve maçı kazanırız” diye konuştu.

Zor bir maça çıkacaklarını ve hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Meliha İsmailoğlu ise, “İlk maçımızı kazandık, ancak o bizim için sadece küçük bir avantaj oldu. Finale çıkmak için kazanmamız gereken bir maç daha var. Kolay olmayacağını biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. CEV Kupası’nda 3-0 kazandığımız maç bize moral verdi. O maçta gösterdiğimiz enerjiyi ve takım oyununu Fenerbahçe maçında da göstereceğimize eminim” dedi.

Eczacıbaşı VitrA - Fenerbahçe derbisi, 25 Mart Pazar günü saat 14.00’da, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.