Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EC Boxing, dünya şampiyonluk kemeri kazandı

Almanya’nın Hamburg kentinde faaliyetlerini sürdüren Türk boks kulübü EC Boxing, bir dünya şampiyonluğunu daha kulübüne getirmenin mutluluğunu yaşıyor.Cumartesi gecesi Hamburg’da düzenlenen boks galasında tüm kemerleri kazanan kulüp,...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EC Boxing, dünya şampiyonluk kemeri kazandı

Almanya’nın Hamburg kentinde faaliyetlerini sürdüren Türk boks kulübü EC Boxing, bir dünya şampiyonluğunu daha kulübüne getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Cumartesi gecesi Hamburg’da düzenlenen boks galasında tüm kemerleri kazanan kulüp, büyük bir coşku yaşadı. Galanın en ilginç olaylarından birisi kulüp sporcusu Christian Hammer ile Almanların yenilgisiz boksörü Michale Wallisch arasındaki maçta yaşandı. İki boksör kafa kafaya çarpıştı ve Wallisch yere yıkılarak kalkamadı. Olayı yanlış gören ring hakemi Alman sporcunun nakavt olduğuna karar verdi. Ancak daha sonra itirazlar üzerine kamera kayıtları izlendi. Hakemler ve EC Boxing yönetim kurulu başkanı Erol Ceylan, maçın devam etmesine karar verince nakavt kararından vazgeçildi ve boksörler yeniden dövüşe başladı. Bu da dünya boks tarihine geçti. Ancak beşinci rauntta Christian Hammer, Alman rakibini nakavt ederek ilk yenilgisini yaşattı. Avrupa Şampiyonluk Kemeri EC Boxing kulübüne gitmiş oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.