Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Düzeltme) Bursaspor’un vergi borcu yapılandırıldı

Bursaspor Kulübü’nün Maliye Bakanlığı uzmanlarıyla vergi borcu konusunda yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Geçmiş dönemlere ait 100 milyon TL’yi bulan vergi borcu 7 milyon 380 bin 900 TL olarak yapılandırıldı.Bursaspor Kulübü...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Kulübü’nün Maliye Bakanlığı uzmanlarıyla vergi borcu konusunda yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Geçmiş dönemlere ait 100 milyon TL’yi bulan vergi borcu 7 milyon 380 bin 900 TL olarak yapılandırıldı.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve Mali Asbaşkan Fatih Pulat’ın Ankara’da vergi uzmanlarıyla yaptığı temaslar olumlu neticelendi. Yeşil beyazlıların bilançoda görülmeyen fakat cezalarıyla birlikte 100 milyon TL’yi bulan borcu, yapılan görüşmeler sonucu 7 milyon 380 bin 900 TL olarak yeniden yapılandırıldı.
Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, “Başkan Ali Ay ve Mali Asbaşkan Fatih Pulat, Ankara’da kulübün vergi borçlarının yapılandırılması maksadıyla bir dizi görüşmelerde bulundu. Yüksek miktardaki geçmiş dönem borçlarıyla alakalı vergi uzlaşma görüşmeleri olumlu neticelendi. Saatler süren inceleme ve görüşme sonucunda uzun yıllara dayanan vergi borcumuz 7 milyon 380 bin 900 TL olarak belirlendi” ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.