Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Sezonun İlk Maçında PTT’ye 3-1 Yenildi

Bu sezon yeni takımla çıktığı 2. lige merhaba diyen Düzce Belediyespor sezonun ilk maçında evinde misafir ettiği ligin deneyimli takımlarından PTT Spor Kulübüne 3-1 yenildi.Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’ne bu sezon çıkarak yeni bir...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu sezon yeni takımla çıktığı 2. lige merhaba diyen Düzce Belediyespor sezonun ilk maçında evinde misafir ettiği ligin deneyimli takımlarından PTT Spor Kulübüne 3-1 yenildi.
Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’ne bu sezon çıkarak yeni bir takım kuran ve A grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor, kendi evinde ağırladığı Türkiye Voleybol 2. Lig A grubunun güçlü ve deneyimli ekibi PTT Spor kulübüne iyi mücadele etmesine rağmen yenilmekten kurtulamadı. 18 Temmuz Spor Salonu’nda oynanan maçta güçlü rakibi karşısında bir set alan Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, maça hızlı başlamasına karşın rakibi PTT’ye ilk seti 26-24 kaybetti. İkinci sete başarılı başlayan ve kaybettiği ilk setin ardından ikinci seti 25-21 kazanmasını bildi. Üçüncü sette de PTT ağırlığını iyice hissettirerek seti 25-17 aldı. Son sette de iyice maça ağırlığını koyan güçlü rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan Belediyespor, bu seti uzatmayı başardı. Ancak ligin deneyimli ekibi karşısında uzatmada 28-26 yenilmekten kurtulamadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.