Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duygun Yarsuvat: Prandelli ile yola devam edeceğiz, radikal karar yok

Galatasaray Kulübü Başkan adaylarından Duygun Yarsuvat, başkan seçilmeleri halinde teknik heyet ve sporcularda radikal değişiklik yapmayacaklarını ve aynı ekiple yola devam edeceklerini söyledi. Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulübü Başkan adaylarından Duygun Yarsuvat, başkan seçilmeleri halinde teknik heyet ve sporcularda radikal değişiklik yapmayacaklarını ve aynı ekiple yola devam edeceklerini söyledi.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yarsuvat, Teknik Direktör Cesare Prandelli ve teknik heyette bir değişiklik yapmayı düşündüklerini belirterek, "Biz bu yıl şampiyon olup 4. yıldızı almak için uğraşacağız. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Sporcu ve teknik heyette bir değişiklik düşünmüyoruz. Hocamız bu sezon başında geldi. İki aylık bir takımı tanıması lazım. Bu süre yeterli midir? Yabancı oyuncuları tanıması Türk oyuncuları tanıması zaman alacaktır. Bir hocanın hemen daha ülkeyi ve takımı tanımadan hemen gitmesini istemek olmaz. Onun biraz zamana ihtiyacı var. Basının da yapmış olduğu haberlerde dikkatli olması lazım. Zamamında Alman köylüsü diye gönderdiğimiz hocalar Alman milli takımı ile dünya şampiyonu oldular." dedi.

Duygun Yarsuvat, radikal çözümlere asla başvurmayacaklarını ve teknik direktör Cesare Prandelli ile yola devam edeceklerini kaydetti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.