Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dursun Özbek’ten Turgay Şeren’e Ziyaret

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, iş adamı Yılmaz Ulusoy ve Samsunspor’un eski kaptanı Rıfat Usta, bugün sarı-kırmızılı takımın efsane kalecilerinden Turgay Şeren’e ziyarette bulundu.Florya’da bulunan konuk evinde gerçekleşen ziyarette...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, iş adamı Yılmaz Ulusoy ve Samsunspor’un eski kaptanı Rıfat Usta, bugün sarı-kırmızılı takımın efsane kalecilerinden Turgay Şeren’e ziyarette bulundu.
Florya’da bulunan konuk evinde gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, efsane kaptan ’Berlin Kaplanı’ Turgay ağabeylerini ziyarete geldiklerini belirterek, "Onları unutmadığımızı ve başımızın tacı olduğunu hatırlamak için buraya geldik. Çok duygu yüklüyüm. Onlar bize çok güzel bir takım bıraktılar. Biz de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız" dedi.
Turgay Şeren ise, babasının Atatürk’ün yanında çalıştığını belirterek, "Ben doğunca annemle beraber çağırmış demiş ismini koyalım. Buyurun efendim koyun demiş. Atatürk ’Türk Ay’ olsun demiş. Turgay değil. Ben de bu Türk Ay’dan iftihar ederim. Atatürk’ün bana verdiği bu ismi ben hala yaşatıyorum. Ve yaşatacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.