Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dursun Özbek: Herkes hazırlansın 31 Mayıs'ta bayram var

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlara çağrıda bulunarak, 31 Mayıs'ta şampiyon olup 4. yıldızı takacaklarını, herkesin şimdiden tşörtlerini hazırlamalarını istedi. Özbek, "31 Mayıs'ta bayram...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dursun Özbek: Herkes hazırlansın 31 Mayıs'ta bayram var
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlara çağrıda bulunarak, 31 Mayıs'ta şampiyon olup 4. yıldızı takacaklarını, herkesin şimdiden tşörtlerini hazırlamalarını istedi. Özbek, "31 Mayıs'ta bayram var." ifadesini kullandı.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği mazbata töreni sonrasında gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulunan Özbek, Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında puan kaybının sorulması üzerine ise şu açıklamayı yaptı:

"Önümüzde 7 maçlık bir serüven var. Bu da 21 puan yapar. Dolayısıyla bugün için kayıpların telafisi son derece mümkün. Benim hiç zerre kadar endişem yok. Galatasaray 31 Mayıs’ta Türkiye Ligi şampiyonu olacak ve 4. yıldızı takacak. Bütün Galatasaray taraftarları herkes buna hazırlansın. Bugünden tişörtlerini hazırlasınlar 31 Mayıs’ta bayram var."

Mayıs ayında yapılacak kongerede başkanlığa adaylığını açıklayan Dursun Özbek, seçim yarışı ve hazırlıkları hakkında da, "Listelerin teslimine 10 gün gibi bir süre var. Yeni aday çıkabilir. Benim isteğim bu seçimin demokratik bir yarış olması yönünde. Galatasaray’a da bu yakışır. Ne kadar çok aday çıkarsa o kadar iyi bir yarış olur. Herkesin temsil edildiği bir seçim, bir yarış olmasını istiyorum. Adnan Öztürk arkadaşımızın sağlık sebebiyle çekildiğini duydum. Kendisine geçmiş olsun dedim. Yaşı daha çok genç. İnşallah bundan sonra Galatasaray’a hizmet etmek için çok süre var ama öncelikle sağlığına kavuşmasını istiyorum." cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.