Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Durgunsu Kano Türkiye Yarışları tamamlandı

Türkiye Kano Federasyonu tarafından organize edilen Durgunsu Kano Türkiye Yarışları Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tamamlandı.Köyceğiz Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışlar düzenlenen madalya ve kupa töreni ile tamamlandı.Yarışlara...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Durgunsu Kano Türkiye Yarışları tamamlandı
Türkiye Kano Federasyonu tarafından organize edilen Durgunsu Kano Türkiye Yarışları Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tamamlandı.
Köyceğiz Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışlar düzenlenen madalya ve kupa töreni ile tamamlandı.
Yarışlara 9 ilden 16 kulüp ve 190 sporcu katıldı. Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Mini Minikler kategorilerinde ilk gün 1000 metre, ikinci gün 500 metre, üçüncü gün 200 metre yarışları yapıldı.
Yarışların sonunda Büyük Bayan ve Genç erkekler kategorisinde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Büyük erkekler kategorisinde Adana Gençlik ve Spor Kulübü, Genç bayanlar kategorisinde de Adapazarı Belediye Spor Kulübü şampiyonluğa ulaşan ekipler oldu.
Kano sporunun ilçede daha aktif hale gelmesi için çalıştıklarını dile getiren Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz’i sportif faaliyetler anlamında marka yapmak istediklerini ifade etti.
Yarışların ardından dereceye giren sporculara Köyceğiz Kordonunda yapılan tören ile madalya ve kupaları takdim edildi.
Sporculara Madalyaları Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Evren Kaptan, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay, sporcular ve davetliler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.