Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra, Yeni Sezonu Açtı

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2015-2016 sezonunu basın toplantısı ile açtı. Şampiyon takım, basın toplantısının ardından, "Şampiyonlar Kanyon’da" sloganıyla bu sene dördüncüsü düzenlenen Voleybol...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2015-2016 sezonunu basın toplantısı ile açtı. Şampiyon takım, basın toplantısının ardından, "Şampiyonlar Kanyon’da" sloganıyla bu sene dördüncüsü düzenlenen Voleybol Kanyon’da etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2015-2016 sezonunu, Kanyon Ofis’te düzenlenen basın toplantısıyla açtı. Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, A Takım oyuncuları ve teknik kadronun katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, yeni oyuncular ve sezon hedefleriyle ilgili bilgi verildi.
Geçtiğimiz sezonu Dünya Kulüpler Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluk kupalarının sahibi olarak kapayan Antrenör Giovanni Caprara yönetimindeki Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın bu sezon ki kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
"Kaptan Neslihan Demir Güler, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Maja Poljak, Asuman Karakoyun, Büşra Cansu Kılıçlı, Jordan Larson, Christiane Fürst, Dilara Bağcı, Ceylan Arısan, yeni transferler; Neriman Özsoy, Rosir Calderon Diaz, Tijana Boskovic, Molly Kreklow, Damla Çakıroğlu, Kübra Kegan, Hande Baladın."
FARUK ECZACIBAŞI: "50. YILIMIZA DÜNYA VE AVRUPA ŞAMPİYONU OLARAK GİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"
Toplantıda konuşan Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, yeni sezonun Eczacıbaşı Spor Kulübü için çok özel olduğunu belirterek, "1966’dan 2016’ya tam yarım asırı geride bırakmanın ve 50. yılımıza Dünya ve Avrupa Şampiyonu olarak girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızlarımıza daima inandık, destekledik ve onlar da hem bize hem de tüm dünyaya, gerekli imkanlar sağlandığında kadınların neler yapabileceğini gösterdiler" şeklinde konuştu.
"YENİ SEZONDA BAŞARILAR ELDE EDEREK 50. YILI TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ"
Yeni sezona yine ulusal ve uluslararası başarıları hedefleyerek başladıklarını ve bu hedeflere ulaşarak, 50. yılı taçlandırmak istediklerini vurgulayan Faruk Eczacıbaşı, "Bu sezon yola çıkarken, yanımızda yeni sponsorlarımız da var. Sektörlerinin en önde gelen kuruluşlarından Vodafone, Pegasus Hava Yolları, Avis ve Damla Su’ya, kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.
NALAN URAL: "HEDEFİMİZ, GEÇTİĞİMİZ SEZON Kİ BAŞARILARA YENİLERİ EKLEMEK"
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural da, geçtiğimiz sezon elde ettikleri başarılara yenilerini eklemeyi hedeflediklerini belirterek, “Avrupa Şampiyonlar Ligi ile Türkiye Ligi’nde yoğun bir maç trafiği bizleri bekliyor. Bu nedenle geniş bir kadro oluşturduk. Dünya ve Avrupa Şampiyonluklarını kazanmamızda büyük katkısı olan Antrenörümüz Giovanni Caprara ile ikinci sezonumuz olacak. Kaptanımız Neslihan Demir Güler, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Maja Poljak, Asuman Karakoyun, Büşra Kılıçlı, Jordan Larson, Christiane Fürst, Dilara Bağcı, Ceylan Arısan ile bu sezon da birlikteyiz. Takımımızı güçlendirecek önemli transferler yaptık. Altyapımızdan yetişen ve uluslararası deneyim kazanarak kulübümüze dönen Neriman Özsoy, Türkiye’de daha önce oynamış olan Rosir Calderon Diaz, Sırp Milli Takım oyuncusu genç yetenek Tijana Boskovic, Amerika Milli Takımı’nın genç pasörü Molly Kreklow, İdman Ocağı’ndan transfer ettiğimiz genç smaçör Damla Çakıroğlu, altyapımızdan yetişen genç ve yetenekli yıldızımız Hande Baladın, yine çok genç bir oyuncu Kübra Kegan bu sene kadromuza dahil oldular. Takımımız’a güveniyor ve iyi bir sezon geçireceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
GIOVANNI CAPRARA: "50 YILLIK TARİHİ OLAN BİR KULÜPTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Caprara ise kadın voleybolunda hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda ilk akla gelen kulüpler arasında Eczacıbaşı’nın ilk sıralarda yer aldığını ve 50 yıllık tarihi başarılarla dolu bir kulüpte görev almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "İlk yılımda Kulübüm’le birlikte çok önemli iki başarıya ulaştık. İkinci sezonumda daha iyisini yapmak için, daha çok çalışma prensibini benimseyerek, çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
NESLİHAN DEMİR GÜLER: "GEÇEN SEZON Kİ BAŞARIYI BU SEZONDA YAKALAYACAĞIZ"
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kaptanı Neslihan Demir Güler de, takım olarak geçen seneki enerji ve başarıyı bu sezon yine yakalayacaklarına inandığını belirterek, "Takım olmak, hedeflerimize odaklanmak, her gün daha iyi olmak için çok çalışmak prensibiyle adım adım ilerleyeceğiz. Dilerim sağlıklı, başarılı ve 50. yılımızı kupalarla süsleyeceğimiz bir sezon olur" dedi.
ECZACIBAŞI’NA YENİ SPONSORLAR
Ana sponsorluğunu VitrA’nın yaptığı Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’na, destek verenler arasına bu yıl yeni markalar eklendi. Kulübün iletişim sponsorluğunu Vodafone üstlenirken, hava ulaşım sponsoru Pegasus, araç kiralama sponsoru Avis ve içecek sponsoru da Damla Su oldu.
ŞAMPİYONLAR KANYON’DA
Basın toplantısından sonra Şampiyonlar Kanyon’da sloganıyla bu sene dördüncüsü düzenlenen “Voleybol Kanyon’da” etkinliğine ev sahipliği yapan Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, kendileri için özel hazırlanan posterleri voleybolseverler için imzaladı ve hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.