Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eden Sporcular Federasyonu’ndan Kudüs tepkisi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ın İsrail’in başkentinin Kudüs olarak tanıdıklarını açıklamasına tepkiler bitmiyor. Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Muzaffer Ilıcak, bu karar durduruluncaya...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eden Sporcular Federasyonu’ndan Kudüs tepkisi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ın İsrail’in başkentinin Kudüs olarak tanıdıklarını açıklamasına tepkiler bitmiyor. Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Muzaffer Ilıcak, bu karar durduruluncaya kadar İsrail ve ABD ile hiçbir sportif faaliyetlerde bulunmama kararı aldıklarını ifade etti.

ABD Başkanı Donald Trump’ın İsrail’in başkentinin Kudüs olarak tanıdıklarını açıklamasına tepki gösteren Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Muzaffer Ilıcak, bu karar durduruluncaya kadar İsrail ve ABD ile hiçbir sportif faaliyetlerde bulunmama kararı aldıklarını ifade etti. Ilıcak yaptığı açıklamada, "Spor hiçbir zaman siyasete karışmaz. Ancak konu ülke meselesi olunca biz de bu işin içine girdik. Bu karar askıya alınana başta ABD ve İsrail olmak üzere ve onun şakşakçısı Çekya ile hiçbir müsabakaya katılmayacağız ve hatta onların katıldığı hiçbir etkinlikte bulunmayacağız" diyerek tepkilerini gösterdi.

Bu olayın sıradan bir olay olmadığına dikkat çeken Ilıcak, "İsrail, ABD ve onların uşakları hain FETÖ terör örgünün de bu işte parmağı olduğundan şüphemiz yoktur. Böyle kural tanımamazlığı yapan ABD ve İsrail’i ve yine onun işbirlikçileri FETÖ terör örgütünün başı Fethullah Gülen ve Çekya hükümetini kınıyoruz" diyerek tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.