Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Trabzon’da Buluşacak

Trabzon Okul Sporları Olimpiyatları (GYMNASIADE 2016) ön hazırlık toplantıları devam ediyor.Hazırlıklar çerçevesinde Trabzon’daki Türkiye Olimpiyat Merkezi’nde organizasyonda görev alacak federasyon yetkilileri, organizasyonda görev alacak...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Trabzon’da Buluşacak
Trabzon Okul Sporları Olimpiyatları (GYMNASIADE 2016) ön hazırlık toplantıları devam ediyor.
Hazırlıklar çerçevesinde Trabzon’daki Türkiye Olimpiyat Merkezi’nde organizasyonda görev alacak federasyon yetkilileri, organizasyonda görev alacak güvenlik, yemek, ulaşım gibi benzeri tüm yetkili isimler ile şirketler katılım gösterdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail Gedikli, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu, Okul Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Faik Hacıoğlu ve Gençlik Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk’ün katıldığı toplantıda bugüne kadar yapılanlar ve bugünden sonra yapılacaklar tartışıldı.
“SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK”
Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu toplantıda yaptığı konuşmada, organizasyonun en iyi şekilde başlayıp bitmesi için bu işin bileşenleri olan federasyon temsilcileri ile şirket yetkililerinin sorumluluklarının büyük olduğunu söyledi. Karakullukçu “Artık son rötuşları yapıyoruz. Bugüne kadar Okul Sporları Federasyonu olarak çok sayıda organizasyon yaptık. Fakat Trabzon’daki GYMNASİADE’nin önemi tabi ki daha büyük. Olimpiyat adını taşıması, 40 ülkeden misafirlerin gelecek olması dünyanın 3. Büyük organizasyonu olarak nitelendirilmesi omuzlarımızdaki yükü kat be kat arttırıyor. Bizlerde bu sorumluluğun altından en güzel şekilde çıkarak, Türkiye’nin bu işteki profesyonelliğini, Trabzon’un bir spor ve kardeşlik şehri olduğunu herkese göstereceğiz” dedi.
“TÜRKİYE’YE YAKIŞIR BİR ETKİNLİK OLACAK”
SGM Daire Başkanı İsmail Gedikli ise çalışmaların eksiksiz bir şekilde devam ettiğini ve GYMNASIADE 2016 Trabzon Okul Sporları Olimpiyatları’nın Türkiye’ye yakışır bir şekilde gerçekleştirileceğini belirterek “Trabzon’un bu işten alnının akıyla çıkması için hepimize önemli görevler düşüyor. Biz bakanlık olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz. Eminim ki sizlerde bu organizasyondan tam puan alma gayretinde olacaksınız. Buna inanıyorum, dünyanın Trabzon’da buluşacağı bu önemli organizasyon ile ilgili şimdiden 40 ülke temsilciliklerinden heyecan dolu mesajlar almaya başladık. Dünyanın sevgiye, barışa kardeşliğe en çok ihtiyacı olduğu bir dönemde biz dostluk, barış ve kardeşliğin en önemli sembolü olan spor ile dünyanın huzuruna çıkacağız . Bunu hep birlikte başaracağız, barışın, kardeşliğin, dostluğun ve sporun en güzel halini Trabzon’dan tüm dünyaya göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.