Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya şampiyonundan belgesiz salon açanlara tepki

Türkiye Kick Boks Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve MMA Düny? Ş?mpiy?nu Hakan İtmiş, dövüş sporları alanında yetkisi ve bilgisi olmayan kişilerin spor salonu açarak ders vermesine tepki gösterdi.Dövüş sporlarının iyi bir eğitimci...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kick Boks Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve MMA Düny? Ş?mpiy?nu Hakan İtmiş, dövüş sporları alanında yetkisi ve bilgisi olmayan kişilerin spor salonu açarak ders vermesine tepki gösterdi.
Dövüş sporlarının iyi bir eğitimci ve dövüş ahlakına sahip kişilerce verilmesi gerektiğine işaret eden Hakan İtmiş, "Bandırma’da 20-25 civarında spor salonu var. Kendilerinin en az ikinci kademe antrenör olması gerekiyor. İkinci kademe olmadığı sürece salon açamazlar. İstanbul, Bursa ve herhangi bir ilden antrenör belgelerini kiralayıp burada salon açıyorlar. Kendilerinin bu spor ile alakaları yok. Ben bundan şikayetçiyim. Ahlaklı sporcu ve antrenör olmak için gayret ediyoruz. Benim mücadelem ve savaşım bu. Ben bu yüzden yıllarımı verdim. Bunların Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne bağlı olması gerekiyor. Milli sporcu belgesi olması lazım. Bütün öğrencilerimi dünya şampiyonu gösteririm, kimsenin ruhu duymaz, lakin bu doğru değil. Ruhsatı ve belgesi olmayan salon açamamalı" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.