Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya şampiyonu sporcudan sponsoruna teşekkür plaketi

Uzakdoğu dövüş sporu Muay Thai’de, üç yıl üst üste dünya şampiyonu olan Adanalı sporcu Hayri Doğan Hozanlı, antrenörü Hakan Şahade ile birlikte kendisine sponsor olan Avrupa Hospital yöneticilerine destekleri nedeniyle teşekkür etti....

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya şampiyonu sporcudan sponsoruna teşekkür plaketi
Uzakdoğu dövüş sporu Muay Thai’de, üç yıl üst üste dünya şampiyonu olan Adanalı sporcu Hayri Doğan Hozanlı, antrenörü Hakan Şahade ile birlikte kendisine sponsor olan Avrupa Hospital yöneticilerine destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Akkapı Nihat Geven Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende, 2012, 2013 yıllarında kategorisinde şampiyon olduktan sonra, 2014 yılında da Malezya'nın Lankavi şehrindeki yarışmalarda yine birinci olarak dünya şampiyonluğu unvanına uzanan Hayri Doğan Hozanlı ve antrenörü Hakan Şahade, Avrupa Hospital Genel Müdürü Dr. Cem Bozok'a teşekkür plaketi verdi.

Dr. Cem Bozok, plaket töreninde yaptığı konuşmada, dünya şampiyonuna sponsor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Sporcu kardeşlerimizin başarısını görmek Avrupa Hospital olarak bizleri çok mutlu ediyor. Kardeşlerimizin yaptıkları sporda başarılı olmasına en ufak bir katkıda biz sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere." dedi.

Törende Muay Thai Dünya Şampiyonu Hayri Doğan Hozanlı’nın antrenörü Hakan Şahade ise "3 yıldır üst üste şampiyon olduk. Burada bize sürekli destek olan sponsorumuz Avrupa Hospital’a çok teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda oldular, bizlerin de Avrupa' da bu sponsorluğu layığıyla taşıyacağımıza hiç şüpheleri olmasın." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.