Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu’ndan Kırkpınar’a özel gösteri

4 kez Dünya Supersport Şampiyonluğu bulunan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 655’inci tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde özel bir gösteri yapmak için Edirne’ye geliyor.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, başta Kırkpınar Ağası...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 kez Dünya Supersport Şampiyonluğu bulunan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 655’inci tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde özel bir gösteri yapmak için Edirne’ye geliyor.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, başta Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim olmak üzere Edirne Valisi Günay Özdemir ve Edirne milletvekillerinden oluşan özel bir heyet ile Ankara temasları kapsamında, kırmızı dipli mumla pek çok önemli ismi Edirne’ye davet ettiklerini söyledi. Devletin zirvesinden, sanat camiasına siyasetçilerden spor dünyasına kadar pek çok ismi Edirne Kırkpınar Güreşleri’ne davet ettiklerini belirten Gürkan, davet ettiği isimler arasında en çok dikkat çeken isim ise spor dünyasının kupa canavarı olarak anılan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu olduğunu belirtti.
Sofuoğlu’nun Kırkpınar Yağlı Güreş Festivalinde bir gösteri sürüşü yapacağına değinen Gürkan, “22 Temmuz Cuma günü milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu gelerek burada bir gösteri yapacak. Buna benzer daha birçok etkinlik gerçekleşecek. Tüm dünyadaki güreşseverleri 18-24 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 655’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne bir kez daha davet ediyorum” dedi.
Sofuoğlu geçtiğimiz günlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Osmangazi Köprüsü’nün açılış törenine katılmış ve köprü üzerinde 400 km’lik hıza çıkarak yeni bir rekor kırmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.