Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Şampiyonu Futbolcu Formasını İsmail Atik’e Hediye Etti

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Termal Belediyespor forması giyen Murat Şimşek, İşitme Engelliler Milli Takımı ile şampiyonluk yaşadığı ay yıldız formasını Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’e hediye etti.Şimşek, İtalya’nın...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Şampiyonu Futbolcu Formasını İsmail Atik’e Hediye Etti
Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Termal Belediyespor forması giyen Murat Şimşek, İşitme Engelliler Milli Takımı ile şampiyonluk yaşadığı ay yıldız formasını Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’e hediye etti.
Şimşek, İtalya’nın Eboli kentinde bulunan Dirceu Stadı’nda oynanan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası finalinde Almanya karşısında 118. Dakikada attığı golle İşitme Engelliler Milli Takımı’na şampiyonluğu getirmişti. Forma jestinden ötürü Murat Şimşek’e teşekkür eden Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, ”Kaptanımızı İtalya’ya uğurlamıştık. O da bize giderken dünya şampiyonluğu sözü vermişti. Türkiye İşitme Engelli Milli Takımımız ile güzel bir turnuva geçirdikten sonra Almanya’yı kendisinin attığı golle 2-1 yenip dünya şampiyonluğunu elde ettiler. Onu ve takım arkadaşlarını tebrik ediyorum. Onlar seslerle değil yürekleri ile oynadılar. Bu sezon hem Termal Belediyespor forması altında hem de milli formayla kupa kazandı. Kendisine formasını hediye ederek yaptığı bu jestten ötürü de teşekkür ediyorum” dedi.
Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’e teşekkür eden Murat Şimşek, verdiği sözü tutmanın ve bu sezon 2 kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.