Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Okul Sporları Olimpiyatları karate müsabakaları ile başladı

Trabzon’da düzenlenen 16. ISF GYMNASIADE (Dünya Okul Sporları Olimpiyatları) organizasyonu bugün öğle saatlerinde yapılan karate müsabakaları ile başladı.40 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılım gösterdiği dünyanın en büyük üçüncü...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Okul Sporları Olimpiyatları karate müsabakaları ile başladı
Trabzon’da düzenlenen 16. ISF GYMNASIADE (Dünya Okul Sporları Olimpiyatları) organizasyonu bugün öğle saatlerinde yapılan karate müsabakaları ile başladı.
40 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılım gösterdiği dünyanın en büyük üçüncü organizasyonu olarak kabul edilen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’nda 13-18 yaş grubunda sporcular bugün ilk olarak karate dalında boy gösterdi. 19 Mayıs Spor Salonu’nda toplamda yapılan 18 müsabaka sonrasında Türk sporculardan 7’si final müsabakalarında mücadele etmeyi hak kazanırken, Brezilyalı ve Türk sporculara tribün desteği dikkat çekti.
Öte yandan Okul Sporları Olimpiyatları’nın açılışı Hayri Gür Spor Salonu’nda bu akşam saat 18.00’de yapılacak.
Organizasyonda branşların gerçekleşeceği tesisler şöyle:
"Atletizm (Söğütlü Atletizm Sahası), Cimnastik (Yomra Cimnastik Salonu), Güreş (Yomra Çok Amaçlı Salon), Judo-Karate (19 Mayıs Spor Salonu), Okçuluk (Ahmet Suat Özyazıcı Futbol Sahası), Yüzme (Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu), Tenis (Beşirli Tenis Kompleksi), Ritmik ve Aerobik Jimnastik (Hayri Gür Spor Salonu), Satranç (Beşirli Tenis Kompleksi Satranç Salonu)"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.