Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Offshore Şampiyonası Adana’da başladı

Adana’da düzenlenen Dünya Offshore Şampiyonası Adana Belediye Başkanlığı Kupası’nı Yuka Yacht takımı kazandı.Dünya OffShore Şampiyonası ikinci ayağı Adana’daki Seyhan Baraj Gölü’nde başladı. Şampiyonanın açış konuşmasını...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Offshore Şampiyonası Adana’da başladı

Adana’da düzenlenen Dünya Offshore Şampiyonası Adana Belediye Başkanlığı Kupası’nı Yuka Yacht takımı kazandı.

Dünya OffShore Şampiyonası ikinci ayağı Adana’daki Seyhan Baraj Gölü’nde başladı. Şampiyonanın açış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, benzer etkinliklere her zaman ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş da ilk etabının Suudi Arabistan’da başladığı şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti anlattı.

Big Chefs, Beşiktaş - Işıklar, S.T.F.A, Fujairah Team, Yuka Yacht, Işıklar Racing Team ve Efe Project takımlarının zamna yarışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yuka Yacht 1 dakika 47 saniye ile birinci olurken Big Chefs takımı 1 dakika 52 saniye ile ikinci, Efe Project ise 1 dakika 53 saniye ile üçüncü oldu.

Yarışın sonunda dereceye girenlere kupaları verildi. Yarın saat 15.00-16.00’da Adana Valiliği Grand Prix gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.